Om os

Keine Hexerei er et lille dynamisk firma, der står for publicering af indhold – på papir eller skærm – og leverer rådgivning, idéer, tekst samt design og produktion af færdige løsninger.

Keine Hexerei har løst meget forskelligartede opgaver for store og små virksomheder, som eksemplerne på sitet her viser. Af og til udlåner vi også talent og arbejdskraft på timebasis til andre, større virksomheder. Det kan være reklamebureauer som UncleGrey eller virksomheder som Oticon og Pandora.

Keine Hexerei har en særlig plads i hjertet for bl.a. forsknings- og anden vidensformidling, almennyttige organisationer og dertil mindre, innovative, ildsjæle-virksomheder, for hvem vi nok kan overtales til at slå lidt af prisen. Mens vi stadig står på tæer for den professionelle kvalitet. Man skal kunne være stolt af sit arbejde, det er også meget værd!

Keine Hexerei arbejder med “flyvende udskiftning” på holdet, altid kun med de dygtigste og med den til opgaven relevante bemanding. Ofte blot én eller måske to specialister.