Eksklusive sko til kvinder

Det at have et par pæne sko at tage på når man skal i byen, tænker jeg findes i alle kvinders garderobe. Der er så nogle kvinder der har flere end andre, og dem der går helt amok med sko. Pæne sko til kvinder er jo en smags sag – nu kan jeg godt lide at jeg kan have få sko, som jeg så kan ændre lidt på, alt efter hvad jeg skal. Det er de sko jeg kalder eksklusive sko, for de kan mere en bare være pæne sko til kvinder de kan være elegante og hverdagsagtige alt efter hvad man pynter em med.
Det er ligesom om at smarte sko til kvinder igen er begyndt at få de her lidt længere stilethæle – og det ser også knaldhamrende godt ud på små spinkle kvinder, men kvinderne i Danmark blive også højere og højere, og her gælder det så om at finde smarte sko til kvinder der ikke har ret meget hæl på.
Jeg selv syntes at flotte sko til festlige lejligheder er dem med de høje stiletter – det gør bare skoen mere elegant og flot – altså set ud fra mine øjne og smag.

Sko til kvinder – smarte, flotte, elegante eller moderigtige sko, kommer jo altid an på hvem det er der skal gå med dem. Selvom jeg er meget til de høje hæle, så går jeg lige så ofte i flade med flotte sko – de er i min verden ikke helt så elegante men kan sagtens være stilfulde.
Nu om stunder er der mange forskellige farver, som man kan få smarte sko i, og så plejer jeg at finde en farve sko der passer til mit tøj – for mig er det nemlig vigtigt at tingene passer lidt sammen. Selvfølgelig er der de neutrale farver, sort og hvid, der stort set passer til alt slags tøj – men alligevel, så syntes jeg at det er lidt smart at skoene har samme farve som for eksempel ens kjole.
Den unge generation er også begyndt at klæde sig i de elegante sko med de høje hæle, her ville jeg dog ønske at de unge mennesker lige lærte hvordan man går i disse sko.