Zyn små nikotin poser

Det ligner faktisk en lille te pose, når man åbner den lille hvide dåse med Zyn indeni. Der er ikke så mange der kender navnet Zyn i min omgangskreds, men hvis jeg så siger snus, så ved ale lige pludselig godt hvad det er jeg taler om. Nu har jeg ikke røget i flere år, men brugt snus fra Nikopouches til at dække mit nikotin behov. Jeg kan nu også få den smag som mentol cigaretterne gav mig, og det er nok derfor jeg bliver ved med at vende tilbage til Zyn cool mint, da den giver mig en frisk smag i munden. Så er der nogen der fortalte mig at det var skadeligt for mine tænder og tandkød, og det er jeg selvfølgelig opmærksom på, men jeg har endnu ikke haft nogen gener af det endnu.

Zyn snus

Nikotin er stærkt vanedannende, men hvis man som jeg allerede har fået den afhængighed af nikotinen, er den jo ikke farligere end hvis jeg inhalerer røgen fra en cigaret for at få virkningen af nikotinen – for mig at se er det mere en måde at kunne trappe ud af sin nikotin afhængighed ved at anvende snus med mindre og mindre nikotin i. For mig har det betydet, at jeg skåner mine lunger ved ikke at få røgen ned i lungerne, og jeg har også meget nemmere ved at få vejret igen – så uanset om det er medicin, cigaretter, snus, vaccinationer eller andre ting, så er der altid en eller anden form for bivirkning, og så vælger jeg den med mindst bivirkninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *