Tiden går, og klokken slår – og inden vi har set os om, er der gået et år. Nogen gange kunne det være dejligt når tiden går lidt i stå, men det kan bare ikke lade sig gøre – måske kan tiden gå i stå på en af de store ure der sidder på tårne rundt omkring, men det er jo bare teknikken der svigter – for tiden går videre.

Tid er et underligt begreb, for hvad er tid egentligt – jeg ved for eksempel når jeg søger på nettet, kan der til tider gå lang tid – og det kan tage mig lang tid at stå op om morgenen, men i bund og grund er det jo kun i min verden at ting tager lang tid, for den samme tid som jeg bruger kan være kort tid for en anden.

Men når vi taler om SEO søgninger, er det vigtigt at det går hurtigt og ikke tager lang tid, for ellers går det ud over ens bundlinje på regnskabet – det er også vigtigt at man er synlig så man er nem at finde på kort tid, altså helst første side på Google.