Fiks bilen hos K2biler i Ballerup

Det er altid dejligt at vide at ens bil er i gode hænder, når man afleverer den på sit værksted – sådan har det ikke altid været i den tid jeg har haft bil, så jeg har virkelig efterhånden gjort mig nogle erfaringer med gode og mindre gode værksteder. Der hvor jeg har været og er mest tilfreds, for jeg har stadig K2biler.dk og deres værksted som dem der har fået mig som loyalitets kunde fordi de bare udfører deres arbejde ordentligt og yder en rigtig god kunde service og altid til en fair pris.

Det hele startede med at jeg havde brug for en dygtig mekaniker, som kunne ordne min bil – jeg havde klaget min nød til vennerne, og de fortalte mig at jeg roligt kunne lade K2biler i Ballerup tage sig af den – så jeg fik linket hhttps://k2biler.dk, og gik hjem for at se om det nu også lige var noget for mig. Det at være inde på K2biler.dk så jo meget tillokkende ud, så jeg begyndte ta nærlæse siden, for til sidst at tage kontakt til dem.
Det var nemt via deres hjemmeside at få et tilbud og booke en tid online – så jeg sendte min forespørgsel af sted, og blev bagefter ringet op af en behagelig automekaniker, der forklarede mig alt om hvad det var der skulle laves og hvad det kom til at koste. Så jeg kørte min bil hen til deres autoværksted.
Det viste sig at det var et super godt autoværksted med dygtige automekanikere, der vidste hvad de havde med at gøre, og jeg kan kun sige at K2 Biler er eksperter i at montere oliefyr til bil, og at min bil har kørt upåklageligt lige siden – derfor er det også her at jeg får lavet mine service eftersyn, og så er det jo dejligt, at når jeg bor i Ballerup, at der er sådan et godt værksted i Ballerup som jeg er tryg ved.
Det ekstra gode er, at jeg også altid får min bil nyvasket og støvsuget, hver gang min bil har været nede hos dem – og så er der også altid kaffe på deres kande.