Shortlist

Står I og mangler den helt rigtige kandidat til et bestemt job? Eller har I prøvet men ikke fundet den rigtige? Så lad Shortlist hjælpe jer med headhunting aarhus! Shortlist er et rekrutteringsbureau i Aarhus, der tænker kreativt i jagten på den helt rette kollega til jer. I sparer både tid og penge ved at lade Shortlist finde jer de bedst egnede kandidater i stedet for at skulle bøvle med umotiverede ansøgninger og CV’er, der ikke passer til jobbeskrivelsen.

Shortlist lægger vægt på at finde og motivere de helt rigtige kandidater til jobbet hos jer. Jeres firma beholder ejerskabet over rekrutteringsprocessen, men Shortlist står for den indledende dialog og headhunter som oftest folk, så det eneste I skal gøre, er at afholde jobsamtalen med en håndfuld ansøgere.Proaktiv kandidatsourcing – et alternativ til jobannoncer

I dag er det kun omkring 10% af kandidaterne, der læser jobannoncer. Det kan være derfor, I har svært ved at finde den rette mand eller kvinde til jobbet.

Shortlist har fokus på de passive jobansøgere, som er dem, der har et job, men ikke aktivt søger andre jobmuligheder. Shortlist har erfaret, at de som regel er de bedste kandidater. Derfor arbejder Shortlist heller ikke så meget med almindelige jobannoncer. I stedet laver de proaktiv kandidat-sourcing, hvor de opsøger kandidaten og har dialogen med kandidaten om, hvad jobbet hos jer går ud på. På denne måde skaffer Shortlist jer 4-5 kandidater, som I så kan holde den endelige jobsamtale med.

I kan kontakte dem uforpligtende og høre mere, inden I beslutter jer.