Min hund var vokset, og jeg skulle ud og købe et blivende hundehalsbånd, et som også passede om nogle år, når hunden var fuldt udvokset – ikke at jeg tænkte at den voksede meget mere, men den kunne jo godt gå hen og få en lidt kraftigere hals. Nu var det sådan at jeg lå med Corona, tiden var lang, og var stavnsbundet til at blive hjemme – så jeg lå på sofaen, og begyndte at søge på, hvor jeg kunne få et super fedt halsbånd til hunden, nu jeg alligevel ikke kunne andet. Det var i denne forbindelse at jeg havnede på designforpets.dk hjemmesiden, da jeg søgte på halsbånd hund. Hold da helt op, hvor var der mange skønne ting til både hunde og andre dyr – og et stort udvalg i hundehalsbånd.

118 Hundehalsbaand

Nej, jeg havde ikke talt alle de hundehalsbånd de havde, men det var for at sige, at der virkelig var mange forskellige slags Hundehalsbånd. Jeg har en stor hund, og jeg havde brug for et hundehalsbånd, der kunne holde hunden, hvis den begyndte at trække – for det gør hunde der endnu ikke er trænede til at gå ved siden af en. Nu er jeg mest til læder, og jeg fandt også et læder hundehalsbånd, som jeg syntes var fedt – så det røg lige ned i indkøbskurven. Det tog ikke mange dage før at hundehalsbåndet lå i postkassen, en rigtig god kvalitet til rimelige penge, så nu glædede jeg mig bare til at blive helt rask så jeg kunne komme til hundetræning.