Har du set krabbefiskeri?

Krabbefiskeri er et farligt og udfordrende arbejde. Fiskerne må kæmpe med hård sø, uforudsigeligt vejr og kraftige krabber, der nemt kan knække fiskesnoren. På trods af risiciene er krabbefiskeri en lukrativ forretning. Fiskerne kan tjene op til 100.000 dollars pr. sæson.

Krabbefiskerne bruger en række forskellige teknikker til at fange krabber. Nogle fiskere bruger fælder, som er store trådbure, der er forsynet med mad som lokkemad. Andre fiskere bruger gryder, som er cylindriske kurve, der også er forsynet med mad som lokkemad. Den mest populære teknik til at fange krabber er at bruge et krabbenet. Nettet er spændt ud mellem to både, og krabberne fanges, når de svømmer ind i nettet.

De mest værdifulde krabber er Dungenesskrabberne, som findes i Stillehavet. Dungenesskrabberne har fået deres navn, fordi de findes i nærheden af byen Dungeness i Washington. Krabberne er brune med en rødlig-orange stribe langs deres bugskjold. De har et sødt og saftigt kød, som af mange mennesker betragtes som en delikatesse.

Fiskeriet efter Dungeness-krabber er et af de mest værdifulde fiskerier i USA. I 2016 genererede fiskeriet over 170 millioner dollars i indtægter for fiskerne. Fiskeriet forvaltes af Crab Fishery Management Council, som fastsætter kvoter for, hvor mange krabber der må fanges hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *