Hvis man har en travl hverdag med børn, så er det som regel kun badeværelset, hvor man kan trække sig tilbage og være sig selv, fordi det er det eneste sted, hvor det giver mening, at man kan låse sig inde og være alene.
Men de andre “lugter hurtigt lunten”, når man har været derude for længe, eller også respekterer de bare ikke privatlivet, så børnene banker på, fordi de har brug for dig, eller hunden skraber på døren, fordi den vil luftes.
Man har ellers søgt tilflugt derude, fordi man bare gerne lige ville have lidt tid alene, da man ellers kun har den tid, hvor man kører på arbejde, og det tæller ikke rigtigt – heller ikke i soveværelset kan man få fred.
Men man har ikke mobiltelefonen med, og man ærgrer sig over, at man ikke har en lokumsbog med derud, men den tanke inspirer så en til, at man måske burde får indført nogle sjove toiletskilte derude.
Man sidder jo alligevel så tit derude og bare kigger, at man alligevel godt kunne bruge tiden på at få et smil på læben.

Sjove toiletcitater gør, man vil være på badeværelset i længere tid

Man kan alligevel godt sætte nogle flere op, og man kan sætte dem op med jævne mellemrum, så det bliver sjovt for en selv, de andre i hjemmet og besøgende at komme derud, så man kan se, om der er kommet nogle humoristisk op at hænge, som man bare er nødt til at læse.
Selvom man har læst de samme skilte flere gange, så er det trods alt sjovt at komme ud og blive mindet om dem.
Og det heldige er også, at man let kan udskifte dem, så hvis man finder nogle andre, man gerne vil have op, så kan man bare tage de gamle ned og putte de andre op.
Men hvis man er blevet forelsket i de gamle, så kan man ende med at presse dem sammen, fordi man gerne vil have mange hængende derude.
Det kan blive en hel jungle at sjove citater, som man tilbringer lidt tid derude med for at læse flere gange.