Påskeferie og Påskeophold på Munkebjerg Hotel

Det er ikke hvert år vi plejer at tage på et eller andet ophold i Påsken – men det har vi valgt i år, nu der er åbnet op i Danmark igen for restauranterne. Vi er ofte på forskellige ophold i landet, både alene og med hele familien. Så det er ikke at vi ikke kender til diverse ophold, også på Munkebjerg Hotel. Det har altid været et af mine favoritsteder Munkebjerg Hotel – så det bliver en dejlig oplevelse at afholde vores Påske ophold lige der. Det jeg / vi kender til Hotel Munkebjerg, er at det er creme de la creme, og kvalitet i topklasse – og det var også det vi gik efter – vi havde simpelthen bare brug for at komme ud og nyde livets goder igen. Det at man spiser godt på Hotel Munkebjerg, og kan slappe af i deres SPA og relax afdeling er guld værd.

Påskeophold med SPA og Relax

Nøj, hvor jeg glæder mig til at komme i SPA og Relax afdelingen på Munkebjerg Hotel, det er lige hvad jeg trænger til. Så må min mand kigge efter ungerne mens jeg lige får en slapper i SPA afdelingen. Så tager jeg mig af ungerne i den skønne natur der er omkring hotellet, så de er trætte når vi har spist aftensmad. Det gode er, at selvom det er Gourmet mad, så har de også mad som mine børn kan lide, så der kommer heller ingen diskussioner omkring maden til dem. Jeg tror at alle mennesker ville have godt af et Påskeophold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *