Pantebrev til Boligdrømme

De fleste af os har en eller anden form for boligdrøm – nogen gange vil man flytte og andre gange bae ændre lidt på boligen. Jeg selv har både haft lånt penge til et nyt badeværelse og nyt køkken af 2 omgange. Jeg kan nemlig godt lide at det ene lån er udbetalt før det andet optages. Jeg ville gerne have gulvvarme i badeværelset – det betød så, at gulvet skulle brækkes op, der skulle lægges rør og lægge klinker igen. Nu har jeg gennem årene lært, at man stort set altid kan låne til diverse ting til ens bolig, hvis man bare har nogenlunde styr på sin økonomi – det betyder ikke at man skal have pengene liggende, men at man har en fast indkomst, det siger jo ligesom sig selv, og et fornuftigt rådighedsbeløb hver måned, så man også kan se at lånet kan tilbagebetales.

Pantebrev som mulighed for lån

Ud over de nævnte ting foroven, så hjælper det gevaldigt, hvis man har en vis friværdi i sit hus, som udlåner kan få pant i, mod at låne os pengene. Jeg selv har altid fået lov til at låne hos pantevrev.dk, og for mig betyder det ikke at jeg ikke kan sove om natten, fordi der er nogen der har et Pantebrev i min ejendom – jeg skal bare sørge for at jeg betaler det jeg lover tilbage som lovet. Selvfølgelig kan der altid ske noget uforudsigeligt, der gør at man ikke kan betale tilbage, og så har udlåner ret til at sætte boligen på tvangsauktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *