Solceller er grøn energi

Der findes mange gode grunde til at man bør investere i et solcelleanlæg til sin virksomhed eller sit hus. Et er selvfølgelig at Solceller er grøn energi, og man ved at anvende solceller så også gør sin andel for at gøre noget for klimaet – men herudover er der også mange penge at spare, når man sådan kigger på de forskellige Solcelle priser rundt omkring. Noget andet er, at prisen på ens bygning mange gange stiger i slagsprisen, hvis der findes solceller på taget som energiforsyning.
Det har aldrig været billigere at få sig et solcelle anlæg til sin bolig – og så gives der Solceller tilskud, som ligger under håndværkerfradraget – og hvorfor ikke benytte sig af det, når det nu findes, og hvis man går i tankerne med at få etableret solceller.
Solceller er ikke bare Solceller, et er at man kan forsyne sin egen bolig med strøm, men man kan faktisk også generere så meget strøm, at man kan gemme det til de dårlige tider eller sælge det – vi har selv fået os et solcelleanlæg, ikke et kæmpe stort et, men et der passer til vores størrelse af hus – det har vi nu haft i over et år, og allerede nu, kan vi se at vi vil kunne sælge noget af den strøm vi ikke selv har fået brugt. Så ud over at det er billigt at få sig et solcelleanlæg nu, og at det hurtigt er tjent hjem med de energi priser der er for tiden, så kan vi også tjene penge på det.
Det var nu ikke med henblik på at vi skulle sælge vores strøm, at vi fik vores solceller, det var for at spare på de energi priser der hele tiden stiger, og det har vi sandelig også gjort – og det at vi så også bidrager med grøn energi, giver os jo bare en god samvittighed. Vi tænker selvfølgelig også over, at det med at vi fik solceller, også kunne få husets værdi til at stige, ville også give os en større friværdi, som vi kunne bruge som pensionsopsparing.